Det er vår og jeg er i gang igjen!

Det har vært helt nydelig å være mamma på fulltid hjemme det siste året! Nå er jeg kjempeglad for å være i gang for fullt med sangen igjen. I juni skal jeg for fjerde gang få spille St Sunniva i Bergen Domkirkes jentekor sin oppsetning av Må Korsets tre slå rot. En nydelig forestilling for hele familien! Etter det går turen til Århus for å spille to forestillinger med Transiteatrets nydelige 03.08.38 Tilstander av unntak, som handler om tragedien i Oslo og på Utøya 22 juli 2011. Ellers fortsetter det viktige og fine arbeidet med å synge i begravelser og å undervise.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: