Bergensmagasinet skriver om julekonserten ET LITE BARN

Tusen takk til Bergensmagasinet for kjempefin artikkel om juleprosjektet mitt som virkelig har blitt noe helt spesielt. Med et musikalsk team av en annen verden har vi klart å gjøre et gammelt kirkemusikalsk verk om til noe helt for seg selv samtidig som vi gjennom samarbeid med Kristina Quintano får satt lys på en av nåtidens største humanitære kriser. Dette er jeg så stolt over at vi har fått til! Vi har hatt to kjempefine opplevelser med konserter i Arna og Norheimsund og nå gleder vi oss til den store finalen i Bergen Domkirke fredag 3 des kl 18!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: